Gerichter e-mailen door uitgebreide mogelijkheden

Landelijke Huisartsen Vereniging

Leestijd 5 min.

Hoge kosten

Voordat Add to Favorites zijn intrede deed, kende het e-mailproces van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) verschillende nadelen en werd gewerkt met verouderde systemen. Daarnaast verliep het proces via diverse afdelingen van LHV en binnen de totale groep, wat de efficiƫntie niet ten goede kwam. Het gevolg: een lage doorloopsnelheid, weinig flexibiliteit en daardoor relatief hoge kosten.

LHV vroeg Add to Favorites daarom niet alleen Tripolis Dialogue te implementeren, maar ook om ondersteuning bij de uitvoering en verdere ontwikkeling van de e-mailactiviteiten.

Gericht e-mailen

De komst van Tripolis Dialogue betekende een grote verbetering. Voor de verzending van vele nieuwsbrieven naar huisartsenkringen beschikt LHV nu over meer functionaliteiten en uitgebreide mogelijkheden om gericht te e-mailen.

Bovendien kan de vereniging dat doen tegen lage(re) kosten en zijn dankzij de invoering van een helder en transparant proces de mogelijkheden en flexibiliteit enorm toegenomen.

Flinke kostenbesparing

Andere wapenfeiten: we verzorgden de snelle en fullservice implementatie van 26 nieuwsbrieven, creƫerden meer mogelijkheden voor personalisatie, verbeterden het gebruiksgemak, vereenvoudigden met de invoering van RSS-feeds de aanmaak van content en realiseerden een flinke kostenbesparing.

Add to Favorites was tijdens de invoering van het nieuwe systeem actief betrokken bij vraagstukken voor proces- en organisatie-inrichting. Mede hierdoor verzorgt LHV nu vanuit een centrale opmaak de opzet van de 26 verschillende nieuwsbrieven. Dit betekent een grote tijdbesparing.

Projectaanpak

Add to Favorites werkt met een projectaanpak en die bewees gedurende het hele proces zijn waarde. Het zorgde voor transparantie, waardoor de organisatie van LHV zich de nieuwe werkwijze snel eigen kon maken.

Ook nu nog begeleidt Add to Favorites de uitvoering van het mailproces bij LHV. Het staat de organisatie bij met praktische tips en geeft advies over alle mogelijke (strategische) vraagstukken.

Meer succesverhalen