Wij zijn Add to Favorites

Wij helpen jou slim communiceren

In 2008 bundelden Bas Ter Burg en Joris de Bruijne hun krachten met de oprichting van Add to Favorites. Hun gezamenlijke ambitie: e-mailmarketing in Nederland naar een hoger plan tillen. Waar de focus toen nog lag op full-service e-mailmarketing van advies tot realisatie, laten we nu –met een gedreven, jong team van inmiddels 35 betrokken collega’s– zien dat (gedrags)data dé brandstof is voor het opbouwen en onderhouden van langdurige, persoonlijke klantrelaties. Daarom richten wij ons volledig op marketing automation waarbij we naast het kanaal e-mail ook post, sms, app messaging en web inzetten. Volledige gericht op resultaat.

Marketing Automation

Wij willen het beste voor jouw klant. De data-expertise die wij hebben opgebouwd om data verrijking, dynamische profielen en lead scoring toe te kunnen passen, zorgen er dan ook voor dat wij campagnes volledig kunnen optimaliseren. Om daarin nóg verder te kunnen groeien naar een bredere dienstverlening en klantondersteuning, zijn wij in 2018 een samenwerking aan gegaan met CNBB Venture Partners. Dit maakt verdere doorontwikkeling op het gebied van data en kanalen mogelijk.

Vanuit ons kantoor in Utrecht én op locatie bij de klant werken wij in nauwe samenwerking met onze >75 betrokken en enthousiaste opdrachtgevers als BrunaThermen BusslooDiabetes FondsBol.comHanosReed Business InformationOHRA aan succesvolle online marketing campagnes. Deze bedenken, organiseren én realiseren we. Onze kracht: persoonlijke en geautomatiseerde communicatie die de conversie verhoogt en de loyaliteit vergroot.

Bij Add to Favorites zijn we ambitieus. Dit heeft er voor gezorgd dat wij sinds 2014 ieder jaar in de top 100 van Emerce staan, waarvan een aantal keer op de eerste positie in de categorie e-mailmarketing bureaus. Ook zijn meerdere van onze cases en onze klanten diverse keren genomineerd voor een digital marketing award. Én gingen we met de winst naar huis; daar zijn we trots op!

Slim communiceren

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van onze visie op slim communiceren? Wij verzorgen onder meer tactisch advies, techniek en de uitvoering van campagnes – on the job of op afstand. Bel 030-7551560 of stuur ons een bericht: contact@addtofavorites.nl.

Wil jij een bijdrage leveren aan het succes dat onze opdrachtgevers boeken met hun campagnes en wil je ons team komen versterken en werken in een informele sfeer met een gedreven, jong team? We zoeken collega’s!

ONZE KLANTEN

Over ons

Add to Favorites reageert snel en de lijntjes zijn kort. De goede persoonlijke samenwerking resulteert in mooie cijfers.

Ivo Klink, E-Commerce Manager bij Bruna

Maak kennis met

Onze Partners

Ook slim communiceren met klanten?