Geplaatst op: 9 april 2019

Add to Favorites behaalt mooie positie in de Emerce 100

 

Met 4,5 ster van de 7 sterren heeft Add to Favorites weer een mooie positie verkregen in de Emerce 100. In deze speciale jaarlijkse editie van Emerce worden de beste e-business en marketing bedrijven gepubliceerd met een beoordeling uit een imago onderzoek. Van de E-mailmarketing bureaus in Nederland scoort Add to Favorites weer een mooie 4,5 ster! Lees meer over onze diensten. We bedanken alle beslissers en beïnvloeders voor de mooie beoordeling. 

 

Over Emerce 100

 

Emerce is al sinds 1998 een zeer belangrijk multimediaal platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Vandaag verschijnt de 14e editie van Emerce 100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin wordt weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven.

Het onderzoek bestrijkt uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar onderzochten ze 759 bedrijven.

Een vermelding in de lijst komt overigens niet zomaar tot stand: er is een minimale respons per bedrijf – en dus naamsbekendheid – voor nodig om überhaupt in de lijst opgenomen te kunnen worden. Je eigen Emerce 100 exemplaar bestel je gemakkelijk op emerce.nl

De ambacht van marketing automation

 

Wij willen het beste voor jouw klant. Wij bedenken en realiseren geautomatiseerde en datagedreven programma’s en campagnes. Voor elke fase in de customer journey. Van lead generatie tot winback en van event driven tot cross en up-selling. Hiermee realiseren we een betere klantervaring, efficiëntie in de uitvoering en meer loyaliteit bij klanten wat resulteert in een hogere klantwaarde. Lees meer.

Meer nieuws