Nieuwe release Selligent Marketing Cloud

Geplaatst op: 2 juni 2020

Een nieuwe maand, een nieuwe release. Zoals vrijwel iedere maand heeft Selligent een nieuwe versie uitgerold, met daarin verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Deze update is over het hele platform uitgerold en komt daarmee voor iedere klant beschikbaar.

Bij Add to Favorites zijn we fan van Selligent Marketing Cloud. Onder andere vanwege de flexibiliteit van het platform, maar vooral vanwege de continue doorontwikkeling van zowel bestaande als nieuwe functionaliteiten. Selligent zoekt daarbij nadrukkelijk de samenwerking op met partners. Iets wat nauw aansluit op onze visie en waar wij erg tevreden over zijn.

Bugfixes én nieuwe functies

Ook deze maand brengt de nieuwe release niet alleen bugfixes, maar ook een aantal mooie nieuwe functies. Namelijk verbeteringen aan het data management en de API, maar ook aan de User Interface en de uitgebreide Journey Editor. Er is dus gedacht aan zowel de marketeer, als aan de geavanceerdere gebruiker aan bureauzijde.

Een aantal nieuwe features uitgelicht:

Meer weten?

Meer verbeteringen en nieuwe functionaliteiten zijn te vinden in de release notes van Selligent Marketing Cloud. Neem contact met ons op als je de volledige release notes wilt ontvangen. Mis je bepaalde functionaliteiten in Selligent Marketing Cloud of heb je een probleem geconstateerd dat nog niet bij ons gemeld is? Wij pakken dat graag samen op.

Meer nieuws