Add to Favorites: al tien jaar slim communiceren!

Geplaatst op: 9 augustus 2018

Het is precíes tien jaar geleden dat Bas Ter Burg en Joris de Bruijne hun krachten bundelden met de oprichting van Add to Favorites. Hun gezamenlijke ambitie: e-mailmarketing in Nederland naar een hoger plan tillen. Met een team van inmiddels 35 betrokken collega’s, ligt de focus van Add to Favorites nu breder dan alleen het kanaal e-mail.

Waar we ons in 2008 richtten op full-service e-mailmarketing van advies tot realisatie, is onze focus de laatste jaren steeds meer op marketing automation komen te liggen. We richten ons op advies en executie van communicatiecampagnes op basis van gedragsdata. Want dát is de brandstof voor het opbouwen en onderhouden van langdurige, persoonlijke klantrelaties.

Joris de Bruijne

Tien jaar van groei en ontwikkeling

In de afgelopen tien jaar heeft Add to Favorites een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Wist je dat wij:

Genoeg redenen om te proosten met het team, want: tien jaar slim communiceren met en voor onze klanten, dat moet gevierd worden.
Op naar de volgende tien!

Ook slim communiceren?

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van onze visie op slim communiceren? Wij verzorgen onder meer tactisch advies, techniek en de uitvoering van campagnes – on the job of op afstand. Bel 030-7551560 of stuur ons een bericht via contact@addtofavorites.nl.

Wil jij een bijdrage leveren aan het succes dat onze opdrachtgevers boeken met hun campagnes en wil je ons team komen versterken? We zoeken collega’s!

Meer nieuws