Add to Favorites sluit zich aan bij Tripolis

Geplaatst op: 11 februari 2021

Add to Favorites, het marketing automation bureau van Nederland heeft zich aangesloten bij de Tripolis organisatie. Door de aansluiting bij Tripolis hebben de Add to Favorites klanten directer toegang tot de softwarespecialisten. Zij kunnen naast inhoudelijke ondersteuning ook technische ondersteuning krijgen bij vraagstukken op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation.

Samen werken aan bestaande en nieuwe innovatieve oplossingen

Tripolis biedt een zeer brede keuze aan krachtige e-mailmarketing en marketing automation softwareoplossingen aan. Al deze e-mailmarketing en marketing automation oplossingen hebben hun eigen specialiteiten en zullen worden doorontwikkeld en onderhouden. Binnenkort zal het Tripolis-team nieuwe producten, features en upgrades voor de huidige oplossingen aanbieden aan haar klanten.

Pascal Kurvers, CEO: “Met de nieuwste software releases beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Tripolis. Door eigen SaaS-oplossingen van wereldklasse aan te bieden, hebben al onze klanten – ongeacht hun wensen en behoeften – op elk moment de keuze om hun relatie met ons  naar een volgende fase te brengen. De behoeftes van onze klanten om deze stappen te maken, staat daarin centraal.”

Over Tripolis

Tripolis is een Nederlandse e-mailmarketing en marketing automation specialist. De organisatie is het resultaat van de fusies tussen de organisaties Add to Favorites, Measuremail, Tripolis Solutions en Webpower. Met meer dan 500 klanten wereldwijd heeft Tripolis een sterke internationale positie. Tripolis biedt hoogwaardige en flexibele technische oplossingen voor organisaties uit het hogere segment van de markt. De dagelijkse leiding komt in handen van Pascal Kurvers, CEO (voorheen Managing Director van Webpower) en Bart Vossen, COO (voorheen Managing Director van Measuremail). Op de drie kantoren in Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer werken ruim 50 medewerkers.

Meer nieuws