MarTech Summit I: Regenerate

Valencia 6, 7 & 8 november 2019

Een 3 daags marketingtechnologie-evenement in Valencia, Spanje. Er zullen ongeveer 25 deelnemers zijn, waarvan 4 sprekers uit de branche, voor een geweldige mix van digitale marketing- en technologie-ervaring. Meld je aan bij ons en hoor de meest gewaagde en tot nadenken stemmende sprekers in de digitale marketingindustrie. Krijg inzicht in opkomende strategieën, de nieuwste innovatieve technologieën en best practices om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Mis de kans niet om te netwerken en samen te werken met jouw collega's in een prachtige sfeer. Wees er snel bij, want er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. We zien je daar.


Add to Favorites MarTech Summit I: Regenerate

Reborn:

Herboren. Na ons 10-jarig jubileum afgelopen jaar is 2019 voor ons een bijzonder jaar. We hebben jou uitgenodigd voor een exceptionele ervaring. Samen met een select gezelschap van onze belangrijkste klanten, partners en prospects geven we jou als eerste een kijkje in onze nieuwe wereld. Regenerate staat voor groei, het brengen van nieuw leven en hervormen. Gebundeld in een visie. Op weg naar een nieuwe manier van samen succesvol zijn.

Programma:

  • Onze herboren visie als MarTech agency.
   Samen succesvol, vanuit de driehoek klant, partners & Add to Favorites. Dagelijks met elkaar samenwerkend aan het MarTech landschap van morgen, met de visie gericht op de consument. Strevend naar een steeds betere ervaring en resultaat.

 

  • De toekomst van Video Marketing is al hier (samen met WeAdapt).
   Video Marketing is niet iets van de toekomst, maar van nu. Gepersonaliseerde video wordt meer ingezet, maar de echte integratie met CRM wordt nog (te) weinig toegepast. Ontdek de rijkere manier van het creëren, generen en serveren van video.

  • User engagement via Marketing Automation en machine learning (samen met Selligent Marketing Cloud).
   De consumenten zijn vandaag de dag veeleisender dan ooit, de verwachtingen gaan parabolisch. Maar de technische mogelijkheden die we vandaag al kunnen inzetten ook. Samen met onze partner Selligent Marketing Cloud creëren wij dagelijks werkelijk gepersonaliseerde belevingen. Relevant én over alle kanalen. Niet op basis van aannames, maar continue verrijkend dankzij de zelflerende algoritmes.

 

 • Daarnaast ook;
  • Diverse cases van verschillende A-merken uit de Benelux en wereldwijd;
  • Ruimte om te netwerken met C-level en management van de mooiste merken en onze partners;
  • Uiteraard ook: genieten van de inspirerende omgeving, het strand en het heerlijke eten, waaronder natuurlijk de paella Valencia.

Ervaar met ons de marketingwereld van morgen.


Sprekers

Coen van de Ven, CRM & Reviews Manager at Bosch Siemens Home Appliances Group (BSH)

Floris Reqouin, Advisor in Digital Leadership & Founder at TheNewTomorrow

Alexei Kounine, Director Of Innovation at Selligent Marketing Cloud

Maarten Boon, CEO & Founder at We adapt

Philip Könings, Managing Director at Add to Favorites

Kitty van Riemsdijk, Digital Sales & Business Development at Add to Favorites


Wij tellen de dagen af....


Waarom Valencia?

Authentiek en enorm futuristisch….

Groot, maar niet té groot, traditioneel Spanje, maar tevens modern en futuristisch. Zo is Valencia, de op twee na grootste stad van Spanje, misschien wel het best te typeren. Deze prachtige stad aan de Middellandse Zee heeft de laatste 10 jaar een enorme metamorfose ondergaan. Je vindt er nog steeds het authentieke Spanje van weleer, maar de echte publiekstrekkers zijn splinternieuw en hypermodern.

Sneak preview van de locatieVliegreis Reisschema

Traject: Heenvlucht Amsterdam - Valencia
Datum: 06-11-2019
Vertrek: 13:45 - 16:10 uur
Vluchtnummer: KL1503
Airline: KLM Royal Dutch Airlines
Traject: Terugvlucht Valencia - Amsterdam
Datum: 08-11-2019
Vertrek: 16:55 - 19:35 uur
Vluchtnummer: KL1504
Airline: KLM Royal Dutch Airlines

The next level of marketing automationPartners