Uitslagen Quiz

Quizvraag 1

Antwoord: Stan Lee

Stan Lee, geboren als Stanley Martin Lieber was een Amerikaans schrijver en stripauteur. Hij is vooral bekend geworden als bedenker van superhelden en hun vijanden bij Marvel Comics, samen met Jack Kirby en Steve Ditko.

Geboren: 28 december 1922, Manhattan, New York, Verenigde Staten
Overleden: 12 november 2018, Cedars-Sinai Medical Center, Los Angeles, Californië, Verenigde Staten 

Quizvraag 2

Antwoord: Berlinerformaat

Het Berlinerformaat is een term uit de krantenwereld. Het formaat meet 315 mm x 470 mm (bladspiegel), en houdt het midden tussen het tabloid- en het traditionele broadsheetformaat. Enkele grote Europese bladen gebruiken het berlinerformaat, zoals de Franstalige krant Le Soir (België), Le Monde (Frankrijk), La Repubblica en La Stampa in Italië en The Guardian in Groot-Brittannië.

Quizvraag 3

Strategisch doel is uiteraard voor iedereen anders, maar leuk dat jullie er over nadenken om mooie stappen te gaan nemen in het nieuwe jaar. Mogen we met jullie meedenken? Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Quizvraag 4

Leuk dat je gekozen hebt voor een van de vele mogelijkheden in de Kinetic Features. Het afgelopen jaar hebben wij voor diverse mooie klanten en in onze eigen mailingen mooie features gebruikt. Wil jij al met Pasen een van de features doorvoeren in jullie e-mailcampagnes? Vul hiernaast het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Over...
... begint jouw jaar van
Slim Communiceren

Neem contact met ons op