Add to Favorites organiseert MarTech Summit 1: Regenerate

6, 7 & 8 november Valencia

Geplaatst op: 23 september 2019

.

Op 6, 7 & 8 november aanstaande organiseert Add to Favorits een 3 daags marketingtechnologie-evenement in Valencia, Spanje. Er zullen ongeveer 25 deelnemers zijn, waarvan 4 sprekers uit de branche, voor een geweldige mix van digitale marketing- en technologie-ervaring. Meld je aan bij ons en hoor de meest gewaagde en tot nadenken stemmende sprekers in de digitale marketingindustrie. Krijg inzicht in opkomende strategie├źn, de nieuwste innovatieve technologie├źn en best practices om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Mis de kans niet om te netwerken en samen te werken met jouw collega's in een prachtige sfeer. Wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen vrij. Hopelijk zien we je daar.

MarTech Summit 1: Regenerate

Regenerate staat voor groei, het brengen van nieuw leven en hervormen. Gebundeld in een visie. Op weg naar een nieuwe manier van samen succesvol zijn.

Programma:

  • Onze herboren visie als MarTech agency;
  • De toekomst van Video Marketing;
  • User engagement via Marketing Automation en machine learning (samen met Selligent Marketing Cloud)
  • Diverse cases van verschillende A-merken uit de Benelux en wereldwijd;
  • Ruimte om te netwerken met C-level en management van de mooiste merken en onze partners;
  • Uiteraard ook: genieten van de inspirerende omgeving, het strand en het heerlijke eten, waaronder natuurlijk de paella Valencia.

Meer nieuws