Gold Sponsor DDMA Email Summit

Geplaatst op: 25 april 2019

Op donderdag 20 juni aanstaande vindt de DDMA Email Summit 2019 plaats in de Kromhouthal te Amsterdam. In ons eerdere bericht berichtten we jullie al dat wij enthousiast de strijd aan mogen gaan, met twee andere partijen om de beste e-mailcampagne te ontwikkelen. The Battle Of The Agencies 2019. Een échte strijd tussen 3 verschillende bureaus. Wie creëert er de beste e-mailcampagne voor Holland Casino?

DDMA Email Summit
De DDMA Email Summit is dé jaarlijkse update voor e-mailspecialisten. Dit jaar voor jou op het podium; Vero Moda, HEMA, Google en Eneco. Maar ook; een live ethical hack. Hoe werkt dat, en wat moet je doen als het jou overkomt? Daarnaast vertelt Kevin Linden van Nifty Images je alles over hoe je dynamische content biedt en personaliseert, met minimale budgetten en middelen. Plus de lancering van de E-mailbenchmark 2010 en de uitreiking van de DDMA E-mail Awards. En natuurlijk voldoende gelegenheid om bij te praten met ruim 500 vakgenoten.

Tickets
Tickets en meer info via emailsummit.nl.  Uiteraard hebben wij voor onze prospects en klanten een aantrekkelijke korting. Wil jij een kaart of meer informatie neem contact op met jouw accountmanager of via telefoonnummer: 030-7551560. Wij helpen je graag.

 

 

Meer nieuws