MarTech Summit I:
Regenerate

We blikken terug op een bijzonder geslaagd event. Begin vorige maand vlogen we met jou naar Valencia, voor onze eerste Add to Favorites MarTech Summit: Regenerate. We hadden als doel jullie mee te nemen in onze onderwerpen voor 2020: Data, Trust, Experience & Performance.

De wereld van morgen is vertrouwen winnen van jouw ontvangers, meer gepersonaliseerde content op basis van AI, maar de grootste verschuiving….inzet van klantdata in video.

Met de aftermovie van de MarTech Summit 1: Renegerate blikken we nog een keer terug op de hoogtepunten van deze geweldige dagen. Daarnaast vind je hieronder alle presentaties. Wil je naar aanleiding van de Summit over een van de onderwerpen of gerelateerde onderwerpen sparren, of wil je dat we MarTech ontwikkeling bij jouw bedrijf presenteren? Let us know!

Add to Favorites

Hoe gaan we met MarTech om in 2020?

WeAdapt

Gepersonaliseerde video

B/S/H

Customer Journeys tijdens service proces

Selligent

AI in Customer Journeys

TheNewTomorrow

Digitale transformatie

Heb jij interesse in de MarTech Summit 2: 2020?

In 2020 staat de MarTech Summit 2 op de agenda. Ben jij ge√Įnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Vul het onderstaande formulier in dan houden we jou op de hoogte van alles rondom dit event. Ook vinden we het waardevol als je de tijd neemt om een drie tal vragen te beantwoorden in dit formulier.  Het zal maar een minuutje van jouw tijd in beslag nemen. Alvast heel erg bedankt.