Onze diensten

Bewezen effectief klantcontact

Onze diensten bewezen effectief klantcontact

Het opbouwen van klantrelaties is een complexe uitdaging; er wordt steeds meer gecommuniceerd via een toenemend aantal kanalen. Met behulp van marketing automation helpen wij onze opdrachtgevers slim communiceren en relevant te zijn in iedere fase van de customer journey. Wij bedenken, organiseren en realiseren diverse campagnes in geautomatiseerde communicatie flows, zoals lead nurturing programma’s, welkomstflows, up- en crosssell en winback programma’s.

Wat wij doen

Wij verzorgen onder meer tactisch advies, techniek en de uitvoering van online marketing campagnes – on the job of op afstand. Daarbij zetten wij omni-channel marketing automation in. Dit doen wij door:

advies

Advies & Consultancy

Wij geven tactisch advies over jouw bestaande uitingen, campagnes en communicatieflows. En vertalen jouw doelstellingen en beleid naar een doelgerichte online (klantcontact)strategie.

campagneontwikkeling

Campagneontwikkeling

Wij zorgen voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van resultaatgerichte, data gedreven campagnes en onderliggende processen. Opvolgend en geautomatiseerd in tools als Selligent, Tripolis, en vele anderen.

concept

Concept

Wij verzorgen de visualisatie en creatie van campagnes. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste omni-channel aanpak voor jouw doelgroep. Die vertalen we naar een sterk concept dat hen langdurig aan je verbindt.

design

Datadiensten

De data-expertise om data verrijking, dynamische profielen en lead scoring toe te passen, zorgen er voor dat wij campagnes volledig kunnen optimaliseren. Wij maken analyses en rapportages en geven jou advies voor continu verbetering.

realisatie

Design

Ons team is gespecialiseerd in het design van omni-channel communicatie in elke fase van de customer journey. Denk aan (e-mail)templates, landingspagina’s, en campagneflows.

datadiensten

Realisatie

Wij richten ons volledig op marketing automation waarbij we naast het kanaal e-mail ook post, sms, push/app messaging en web (landingspagina’s) voor je inzetten. Met ons platform Mailroad zijn ook transactionele e-mails mogelijk.

De kanalen die wij inzetten

emailmarketing E-mailmarketing

E-mail zit in onze roots. Al tien jaar lang werken wij aan de beste en meest effectieve e-mailmarketing campagnes voor onze klanten.

post Post

Wij verzorgen de opmaak, het printen, de handling en de verzending van transactionele communicatie via post.

sms SMS

SMS is snel, opvallend en geschikt om de loyaliteit te verhogen. SMS komt dan ook regelmatig terug in onze campagneflows.

landingpaginas Landingpagina’s

Wij bouwen landingspagina’s die vertrouwen wekken, overtuigen, toegankelijk zijn en een sterke call-to-action bevatten.

pushapp Push app/web

Apps met push berichten bieden de mogelijkheid om altijd en overal te communiceren. Wij helpen met deze toepassing.

een greep uit

Onze succesverhalen

Uit je comfortzone met de design test

Liefde op het eerste gezicht?

311,5% meer omzet met een persoonlijke welkomstcampagne

Ook slim communiceren met klanten?