Persbericht:

Add to Favorites kiest voor de techniek van Flowmailer voor transactionele communicatie

Add to Favorites en Flowmailer gaan samenwerking aan op het gebied van transactionele communicatie.

 

Utrecht, 30 november 2018.

 

Marketing automation bureau Add to Favorites kiest voor de techniek van Flowmailer voor de transactionele communicatie binnen haar mailroad dienstverlening.

De keuze voor de techniek van het Flowmailer platform brengt nog meer mogelijkheden voor alle mailroad klanten van Add to Favorites. Aan de samenwerking met klanten verandert er niets. Alle bestaande afspraken en dienstverlening die men van Add to Favorites gewend is, blijven gehandhaafd.

Vanaf 1 januari 2019 zal de aflevering van de e-mail berichten via de infrastructuur van Flowmailer gaan plaats vinden. De integratie van alle mailroad processen zullen de komende maanden worden geïmplementeerd.

“Met deze keuze kan Add to Favorites zich volledig richten op slim communiceren, terwijl Flowmailer zich concentreert op de techniek. Zo doen beide partijen waar zij het beste in zijn.” Aldus Joris de Bruijne, Managing partner Add to Favorites.

Flowmailer zorgt ervoor dat je transactionele e-mail & communicatiestromen op professionele wijze ingericht kunnen worden en biedt je grip op de verzending. De flexibiliteit van het platform maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze de berichtenstromen aan te laten sluiten op de bedrijfsprocessen van je organisatie.

mailroad managet alle soorten procescommunicatie via e-mail, SMS en brieven. De opmaak en verzending van gepersonaliseerde berichten en bijlage documenten worden geautomatiseerd uitgevoerd. mailroad geeft inzicht in events zoals errors, bounces, opens, clicks. Deze events kunnen real-time worden teruggegeven naar uw systemen voor eventuele opvolging ervan. mailroad maakt kopieën van de uitgaande berichten en documenten. Deze worden teruggegeven voor archivering in uw backoffice systemen.

Meer weten over de samenwerking tussen Add to Favorites en Flowmailer? Laat een berichtje achter en we nemen contact op!

Contactformulier

  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.